Posljednjih nekoliko godina naša firma je distributer proizvoda njemačke firme Step Systems GmbH.

Step Systems GmbH razvija, proizvodi i distribuira prijenosne analitičke sustave i alate, posebno dizajnirane za ispitivanje i praćenje tla, vode i zraka (klime).

Svi instrumenti su jednostavni za rukovanje i mogu se koristiti za profesionalnu biljnu proizvodnju, brzo savjetovanje te u obrazovne i istraživačke svrhe.

STEP Systems GmbH

Njemačka tvrtka razvija, proizvodi i prodaje prijenosne i stacionarne analitičke sustave i uređaje za analizu tla, vode i zraka. Moguće primjene kreću se od upotrebe u profesionalnoj proizvodnji biljaka do mobilne upotrebe na licu mjesta za konzultante za korištenje u istraživanju i obuci.

Inovacije imaju središnju ulogu u tvrtki od njezina osnutka u
siječnju 2004. godine.

Svi zaposlenici tvrtke STEP Systems GmbH imaju dugogodišnje praktično iskustvo i duboko stručno znanje. Zbog ove visoke razine kompetencije i filozofije tvrtke usmjerene na kupca, STEP Systems GmbH je postao prva kontaktna točka za sva pitanja koja se odnose na tehnologiju mjerenja okoliša.

COMBI 5000: 8-u-1 kit

pH + aktivnost + EC + vlaga + temperatura tla + vlaga + temperatura zraka + tlak zraka
8 mjerenja za brzu kontrolu ishrane bilja sa samo 1 uređajem

Category:
Read more

Edelman svrdlo

Ručna svrdla su izuzetno korisna za istraživanje tla i uzimanje uzoraka za laboratorijske analize. Svaka vrsta tla postavlja različite zahtjeve za različite modele uzorkivača tla.

SKU: 42101 Category:
Read more

Penetrometar

Ovaj penetrometar je jednostavan alat za upravljanje koji može pomoći u povećanju prinosa i smanjenju troškova. Namijenjen je za točno određivanje gustoće tla. U komprimiranom tlu, biljka može apsorbirati vodu i hranjive tvari samo u ograničenoj mjeri.

SKU: 41010; 41011; 41012 Category:
Read more

Penetrolog

Otpor na prodiranje odražava kapacitet tla i mjera je koliko lako korijenje može prodrijeti u njega. Ovo je osobito važno u poljoprivredi i tehnikama ruralnog i urbanog građevinarstva. Otpor na prodiranje je mehanička varijabla koja ovisi između mineralnih čestica u određenom tlu o promjenjivim parametrima, kao što su stupanj vlažnosti, gustoća i čvrstoća spoja. Otpor prodiranja se mjeri u mnogim mjerenjima s elektroničkim penetrometrom s zapisivačem podataka, podaci se pohranjuju i analiziraju u zapisivaču podataka.

SKU: 41015 Category:
Read more

F-750 skener hrane

F-750 skener hrane za mjerenje kvalitete voća analizira kvalitetu proizvoda biljnih namirnica pomoću spektralne analize bliske infracrvene (NIRS) na brz i nedestruktivan način.

SKU: 26010 Category:
Read more

Digitalni mjerač tvrdoće voća

Penetrometar za voće, koji se naziva i mjerač tvrdoće voća, koristi se za mjerenje tvrdoće većine vrsta voća kao što su jabuke, kruške, jagode, grožđe, veliko/tvrdo voće, malo/meko voće.

SKU: 41050; 41051; 41052; 41053 Category:
Read more

Mjerač pritiska voća

Instrument pruža točan vodič za određivanje pravog razdoblja za berbu voća i prati napredak sazrijevanja tijekom hladnog skladištenja (omekšavanje pulpe).

SKU: 41030 Category:
Read more

Brix mjerač kiselosti

Jednostavno i brzo mjerenje sadržaja kiseline i šećera u prehrambenim proizvodima.
Optička mjerna metoda bez reagensa.
Kompaktan ručni dizajn.

SKU: 25050 Category:
Read more

Infracrveni refraktometar

Ova nova generacija refraktometara omogućuje brzo nedestruktivno mjerenje sadržaja šećera u voću bez rezanja ili cijeđenja.

SKU: 25030; 25031; 2502; 25033; 25034 Category:
Read more

Digitalni refraktometar

Digitalni refraktometar za voće, vino i alkohol.

SKU: 25020 Category:
Read more